Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lomakoti Paasirinne

Armi Rasskasov

+358 40 558 7037

lomakoti.paasirinne@gmail.com

Jyväskyläntie 214 A  

41660 Toivakka

Suomi - Finland


Varaus- ja peruutusehdot


Varausehdot

Paasirinteen Lomakoti A- ja B -kohteissa noudatetaan alla kerrottuja sopimusehtoja. Sopimusehdot sitovat kumpaakin osapuolta sen jälkeen, kun asiakas on maksanut Lomakoti Paasirinteelle sopimisehdoissa mainitun varausmaksun tai varausmaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaan.

Kohteen varaajan tulee olla 18 v. täyttänyt henkilö.

Asiakkaan tulee maksaa vähintään 20 % lomakohteen vuokrahinnasta varauksen yhteydessä pankki- tai luottokortilla. Loppulasku lähetetään asiakkaan s-postitseAsiakas voi myös maksaa varauksen kokonaisuudessaan heti, jolloin asiakas laittaa maksusta kopion lomakohteen s-postiin. Mikäli varauksen kokonaiskesto on alle viikko tai varauksen alkuun on 27 vuorokautta tai vähemmän, maksetaan koko summa varauksen yhteydessä. Jos varaus tehdään 9 viikkoa tai aiemmin ennen loman alkua, voi loppulaskun maksun maksaa kahdessa erässä. Loppusuoritus tapahtuu viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen loman alkua. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin kuusi (6) viikkoa ennen loman alkua, ei ennakkomaksua peritä erikseen ja koko summa on maksettava heti.

Vuokran lisäksi veloitetaan 15 € toimitusmaksu. 

Asiakkaalle lähetetään varausvahvistus s-postiin heti kun maksusuorituksesta saadaan tosite. Varausvahvistuksessa on lomakohteen nimi ja osoitetiedot, kulkuohjeet avaintensaantipaikkaan ja lomakohteeseen.

Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vrk sisällä laskun päiväyksestä. Lasku maksetaan SEPA-maksuna (IBAN-tilinumero ja pankin BIC- koodi) laskussa olevaa viitenumeroa käyttäen.Peruutusehdot

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (sähköposti tai kirjattu kirje). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on tullut Lomakoti Paasirinteelle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi perille.

Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu ja toimitusmaksu. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko loman hinta. Jos lomakohde saadaan markkinoitua toiselle asiakkaalle, jolta saadaan perityksi vastaava summa, pidätetään peruutuskuluina ennakkomaksu ja toimitusmaksu.

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin Lomakoti Paasirinteeltä maksamansa summa lukuun ottamatta ennakkomaksua ja toimitusmaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu vakavasti, joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä Lomakoti Paasirinteelle ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata.

Jos lomakohdetta ei oteta vastaan tai se otetaan vastaan myöhästyneenä, asiakkaalla ei ole oikeutta vuokran palautukseen. Jos asiakas keskeyttää varauksen ja poistuu lomakohteesta ennen vuokra- ajan päättymistä, ei käyttämättä jääneeltä ajalta makseta korvausta eikä asiakas ole oikeutettu vuokranpalautukseen. Avaimet on aina palautettava lomakohteen isäntäväelle.

Lomakoti Paasirinteen oikeus peruuttaa varaus
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), Lomakoti Paasirinne voi peruuttaa varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Lomakoti Paasirinteeltä maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Jos varaus  joudutaan keskeyttämään asiakkaan häiriökäyttäytymisen takia, maksuja ei palauteta. Mikäli asiakas ei suorita maksuja ajallaan, voi Lomakoti Paasirinne  peruuttaa varuksen ilman erillistä ilmoitusta.