Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lomakoti Paasirinne

Armi Rasskasov

+358 40 558 7037

lomakoti.paasirinne@gmail.com

Jyväskyläntie 214 A  

41660 Toivakka

Suomi - Finland


Hyvä tietää

Vuokrausaika ja vaihtopäivä 
Sesonkiaikoina varausaika on viikko tai viikonloppu pe-su. Vaihtopäivä ja lomakohteen luovutus viikkovarauksissa on perjantai. Juhlapyhien aikaan voi olla poikkeavia päiviä varauksissa ja erikseen sovittaessa myös viikolla olevat päivät ovat mahdollisia. Viikkovarauksissa lomakohde on käytössäsi yleisimmin tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12.


Henkilömäärä
Lomakohdetta saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu kohdekuvauksessa vuodepaikkamääränä tai mitä lomakohdetta varattaessa on sovittu. Teltan tai asuntovaunun tuominen mökkitontille on kielletty ilman omistajan lupaa. Poikkeustilanteista tulee neuvotella etukäteen. 


Saapumisaikailmoitus
Lomakohteen omistajalle tulee aina ilmoittaa saapumisajasta hyvissä ajoin etukäteen, viimeistään vuorokautta ennen varauksen alkamista. Kohteessa täytetään henkilökohtainen saapumisilmoitus lomakkeelle. Jos asiakas saapuu kohteeseen tai tarvitaan oven avaamista loman aikana on lisämaksu 30 €. Avaimen hävittämisestä aiheutuu lukkojen uudelleen sarjoitus ja muutostyöt maksettavaksi asiakkaalle. 

Mitä hintaan sisältyy?
Vuokrahintaan sisältyy lomakohteen ja saunan sekä piha-alueen vapaa käyttö. Lomakohteissa on hyvä kalustus sekä perusastiat ruokailua ja ruoanlaittoa varten. Polttopuut ja soutuvene sisältyvät hintaan ja lisämaksulla voi vuokrata sähkömoottorin.

Lomakohteiden kuvauksessa ilmoitettu juokseva kylmä ja lämmin vesi tulee omasta kaivosta.
Maalämpöpumpulla lattialämmitys A-kohteen kaikissa huonetiloissa. B-kohteessa lattialämmitys sähköllä. 


Mitä mukaan?
Lomakohteessa on käytössä liinavaatteet ja pyyhkeet, jotka sisältyvät hintaan. Astianpesuaineet, perusmausteet sekä WC- ja talouspaperit sisältyvät myös vuokrahintaan. Henkilökohtaiset peseytymisvälineet ja aineet sekä pyykinpesuaineet asiakkaan tulee itse tuoda kohteeseen. 

Loppusiivous
Tiesitkö, että voit nauttia lomasta täysillä loppuun saakka ilman lähtöpäivänä suoritettavaa loppusiivousta? Loppusiivous sisältyy hintaan kohteessa A. Kohteessa B voit tilata loppusiivouksen.
Huomioithan, että seuraavat toimet tulisi kuitenkin suorittaa:  astiat tiskataan ja asetetaan paikoilleen, kaasugrilli ja savustuslaatikko puhdistetaan (ks. käyttöohjeet), pöydät pyyhitään, roskat viedään jätepisteeseen ja biojäte maatuvassa pussissa lämpökompostoriin, pullot/juomatölkit kerätään kasaan sekä lehdet esim. muovipussiin. Huonekalut laitetaan alkuperäisille paikoilleen ja liinavaatteet jätetään pinossa sängyn tai tuolin päälle. Viethän tuoreet ruokatarvikkeet mukanasi pois tai biokompostoriin (vain maatuvat jätteet).

Halutessasi voit ostaa kaasugrillin ja savustuslaatikon puhdistuksen, lisätyöstä veloitetaan 50 euroa ennen poislähtöä. 

Kalastaminen
Onkiminen ja pilkkiminen kuuluvat jokamiehen oikeuksiin. Muuta kalastusta kuin onkimista ja pilkkimistä harjoittavien täytyy maksaa valtion kalastuksenhoitomaksu.

Vuoden 2016 alusta lukien Suomessa on voimassa uusi kalastuslaki. Maksamalla kalastonhoitomaksun 45 €/vuosi (kalakortin hinta 2019) voi kalastaa yhdellä virvelillä+yhdellä vieheellä koko Suomen alueella ns. normivesistöissä eli lammilla, järvellä sekä merialueilla- Täältä voit tilata kalastuskortin ja näet myös tarkempaa tietoa viikko ja vrk hinnoista. Luvat voi maksaa myös R-kioskilla. Onkiminen ja pilkintä (ja silakkalitkalla) pyynti ovat ilmaisia jokamiehenoikeuksia.

Alle 18-vuotiaat ja yli 65-vuotiaat eivät tarvitse lupaa virvelöintiin.


Lomakohteen käyttö 
Asiakas on vastuussa lomakohteen asiallisesta käytöstä ja mahdollisesta aiheuttamastaan vahingosta. Kohteessa on kansio, josta löytyy kaikkien kodinkoneiden, takan (A-kohde), saunankiukaan (A- ja B-kohteet), kaasugrillin (A-kohde) sekä puuhellan ja grillikohdan (B-kohde) lämmitys- ja käyttöohjeet, joihin asiakkaan tulee perehtyä huolellisesti. Jos kodinkoneita käytetään väärin ja ne rikkoontuvat virheellisestä käytöstä tai huolimattomuudesta johtuen, asiakas on vastuussa niiden korjaamisesta tai uusimisesta. Erityisesti takan, saunankiukaan, puuhellan ja grillikodan ylilämmittämistä tulee välttää, etteivät ne rikkoudu liiallisesta kuumuudesta tai aiheuta savua ja häkämyrkytystä ihmisille ja vahinkoa kiinteistölle. Rikkoontumis- ja vakinkotilanteista on ilmoitettava heti kohteen omistajalle tai viimeistään ennen lomakohteesta poistumista. Kohteiden irtaimisto on luetteloitu ja ne tarkistetaan aina asiakkaan poistuessa. Jos sisätiloissa on tupakoitu tai pidetty lemmikkieläimiä (kiellosta huolimatta), asiakas on vastuussa lisäsiivouskustannuksista. Kaikki aiheutetut vahingot ovat ulosottokelpoisia jälkikäteen. 

 
Palvelutiedot lomakohteen kuvauksessa
Lomakohteen kuvauksessa on maininta lähialueen palveluista. Lomakoti Paasirinne ei vastaa lomakohteeseen kuulumattomien yleisten palveluiden tiedoista eikä niiden saatavuudesta loman aikana.


Kohteen omistaja auttaa aina
Älä anna lomasi mennä pilalle sellaisen puutteen tai pikkuvian vuoksi, jonka lomakohteen omistaja voi hetkessä korjata. Ota siis rohkeasti yhteyttä kaikissa pulmatilanteissa!

 
Tervetuloa onnistuneelle lomalle Lomakoti Paasirinteelle! 

Toivakan kirkonkylässä 4,5 km päässä on kaksi ruokakauppaa ja kaksi lounasravintolaa. Ravintola Sun Toive on avoinna myös viikonloppuisin ja ravintolasta voi tilata ruokaa lomakohteeseen. Kirkonkylästä löytyy myös posti, apteekki ja terveyskeskus. Toivakassa on monipuoliset liikuntapalvelut (mm. valaistu latu), jotka on myös sinun käytettävissäsi. 

Toivakan palvelut näet TÄÄLTÄ >> 

Toivakan liikuntapalvelut näet TÄÄLTÄ >>,   esim. laavuja hienoissa maisemissa, laavut.

Toivakan matkailupalvelut näet TÄÄLTÄ >>